Softline Group Northern Europe // Knowledge Base // TIP VAN DE WEEK: IBM's nieuwe Cloud Paks Cloud-native & geoptimaliseerd voor RedHat OpenShift

TIP VAN DE WEEK: IBM's nieuwe Cloud Paks Cloud-native & geoptimaliseerd voor RedHat OpenShift

Elke week delen we een expert TIP met u.
#20: IBM's nieuwe Cloud Paks Cloud-native & geoptimaliseerd voor RedHat OpenShift

IBM heeft onlangs aangekondigd dat het zijn softwareportfolio heeft getransformeerd naar cloud-native en het heeft geoptimaliseerd voor gebruik op Red Hat OpenShift. Dit is de eerste belangrijke productaankondiging sinds de overname van Red Hat. Klanten kunnen nu bedrijfskritische applicaties één keer bouwen en deze uitvoeren in alle toonaangevende public clouds, zoals AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Alibaba en IBM Cloud, maar ook in private clouds. 

De nieuwe cloud-native mogelijkheden worden geleverd als vooraf geïntegreerde oplossingen genaamd IBM Cloud Paks. Deze nieuwe IBM software biedt een gemeenschappelijk operationeel model en een gemeenschappelijke set van services (identity management, security, toezicht en vastleggen) en is ontworpen om de zichtbaarheid en controle over verschillende clouds te verbeteren, samen met een uniform en intuïtief dashboard. 

Het belangrijkste doel van Cloud Paks is om overal bedrijfskritische applicaties te ondersteunen en klanten te helpen deze applicaties snel in elke cloud te integreren. Cloud Paks worden geleverd als pakketten, zijn draagbaar, zijn gebaseerd op een op consumptiegebaseerd prijsmodel en bevatten meer dan 100 producten uit het uitgebreide softwareportfolio van IBM. 

De huidige vijf Cloud Paks zijn: 

  • Cloud Pak for Data  
  • Cloud Pak for Applications  
  • Cloud Pak for Integration  
  • Cloud Pak for Automation  
  • Cloud Pak for Multicloud Management  

Er gelden specifieke voorwaarden voor licentiestatistieken, deze worden beschreven in de betreffende licentie-informatiedocumenten. Voorwaarden kunnen tamelijk complex zijn, zoals specifieke conversie-opties voor bundelprogramma's. 

Wij kunnen u helpen!

Neem voor meer informatie over deze specifieke licentievoorwaarden contact op met het Softline team van experts en wij kunnen u adviseren en ondersteunen. Wij helpen u bij het kiezen van de beste optie voor uw organisatie om compliant te zijn en geld te besparen, dat is wat we dagelijks doen.

Neem nu contact op!