Softline Group Northern Europe // Knowledge Base // TIP VAN DE WEEK: De robots komen eraan... en helpen u met ITAM!

TIP VAN DE WEEK: De robots komen eraan... en helpen u met ITAM!

Elke week delen we een expert TIP met u.
#46: De robots komen eraan... en helpen u met ITAM!

Door de jaren heen zijn we allemaal gewend geraakt aan het werken met applicaties die ons helpen bij onze dagelijkse activiteiten, periodieke rapportages en zelfs het automatiseren van onze bedrijfsprocessen. Specifiek binnen het ITAM domein werken we met applicaties die ons helpen risico's en spend optimisation mogelijkheden te identificeren. Voor een aantal taken is echter nog veel handmatige, herhaalde gebruikersinteractie nodig om de output te krijgen die nodig is om data te valideren, combineren en verwerken tot nuttige informatie.

Robotic Process Automation (RPA) is de volgende stap in het automatiseren van uw processen. Gartner noemt dit fenomeen 'hyperautomation'. Dit nieuwe type automatisering kan organisaties helpen bij het elimineren van herhaalde gebruikersinteracties, door een "bot" te gebruiken en de menselijke inspanning verder te optimaliseren. Bots kunnen helpen bij elke soort applicatie of elke set applicaties die worden gebruikt om gegevens vast te leggen en applicaties te manipuleren om repetitieve taken uit te voeren. In het bijzonder, wanneer een Windows-client en / of Microsoft Office of Office 365 is betrokken, werken bots op elk gebruikersinterface element van Windows 10 binnen een Operating System Environment en / of werken ze op elke Office toepassing in een Operating System Environment.

 

Wat is de impact?

Dus, wat is de impact op uw licentiepositie door een "bot" te gebruiken die fungeert als gebruiker op een Windows 10-pc met Office toepassingen zoals Excel, in plaats van een "menselijke gebruiker"? Hoe kunt u ‘bot’ interacties met en zonder toezicht onderscheiden en wat voor soort licentie moet u voor elke situatie gebruiken? Onze consultants kunnen u in beide onderwerpen adviseren, helpen met "hyperautomation" of het robotiseren van uw ITAM processen. Ze kunnen ook adviseren over de impact op uw licentiepositie voor verschillende producten die bots gebruiken om uw bedrijfsprocessen te 'hyperautomatiseren'.

Bel ons nu voor meer informatie!

Hyperautomatisering of robotisering van ITAM-processen...

...vermindert de behoefte aan menselijke inspanning bij repetitieve taken.

Onze consultants kunnen u in beide onderwerpen adviseren, helpen met "hyperautomation" of het robotiseren van uw ITAM processen. Ze kunnen ook adviseren over de impact op uw licentiepositie voor verschillende producten die bots gebruiken om uw bedrijfsprocessen te 'hyperautomatiseren'.

Onze experts kunnen u helpen, dus ...

bel ons nu!