Softline Group Northern Europe // Knowledge Base // Blog Post

Vlog: Interview met Dennis Montanje over Software Asset Management marktontwikkelingen

Softline Solutions is al sinds jaar en dag als Software Asset Management marktleider actief lid van de programma commissie van Heliview ITAM congres. Dennis Montanje, Managing Director Softline Solutions Benelux & UK, is actief partner vanaf het eerste uur.

In deze vlog licht Dennis Montanje toe welke groei het Heliview ITAM congres de afgelopen 10 jaar heeft doorgemaakt en vertelt over de ontwikkelingen binnen de Software Asset Management markt. Vlog by: Lars Sørensen (www.larssorensen.nl).

 

 

Softline Solutions organiseert ook zelf Software Asset Management events waarbij kennisdeling onder de vakgenoten centraal staat. Een aantal keer per jaar worden roundtables georganiseerd die deelnemers de mogelijkheid biedt om hun kennis te verrijken. Standaard onderdeel van het programma is dan ook vakgenoten die interessante business cases presenteren met lessons learned ten aanzien van de implementatie van Software Asset Management in hun organisatie.

De deelnemers krijgen verder ruim de mogelijkheid om ook onderling ervaring uit te wisselen. Daarnaast organiseert Softline Solutions het grootste SAM tooling congres in de Benelux, faciliteert zij de kennisdeling op LinkedIn en organiseert zij SAM webinars. Op de activiteitenpagina leest u hier meer over.

Dennis Montanje | Keywords: Software Asset Management, License Management