Softline Group Northern Europe // Events // Data Quality 2021

Data Quality 2021

Grip, inzicht en controle op datakwaliteit - dat is waar het om gaat tijdens deze editie van Data Quality. Dit jaar zal het event volledig online plaats vinden, en duurt een hele maand lang! Van 31 maart t/m 29 april kunt u 30 dagen lang kijken naar inspirerende talkshows, interviews en presentaties, wanneer het u uitkomt! Het Softline team kijkt ernaar uit om het gesprek met u aan te gaan over de uitdagingen die het verkrijgen van betrouwbare data met zich mee brengt.

De digitalisering van de samenleving neemt steeds grotere vormen aan. Er wordt alsmaar meer data verzameld en gebruikt om beslissingen te nemen. De transformatie naar data- en informatiegestuurd werken is voor veel organisaties dan ook in volle gang. Het belang van goede datakwaliteit in deze ontwikkeling is evident. Niet alleen voor het ontwikkelen van de juiste stuurinformatie of het vormen van beleid, maar ook voor het verhogen van de omzet of het verbeteren van de dienstverlening. Maar hoe zorg je er nu voor dat de data die gebruikt wordt van de juiste kwaliteit is en blijft?

Softline sessie

Video presentatie: "Tackle uw strategische 2021 IT doelen met IT Asset data!"

Door Jan van Kalkeren (Softline) 

IT assetmanagers zitten op een rijkdom aan data die hun ondernemingen kan helpen de volgende stap te bereiken in hun IT strategie. Schuif aan bij Softline en leer meer over tooling, practices en voorbeelden uit de praktijk, die u helpen de uitdagingen van 2021 te lijf te gaan!

Deelnemen?

Het event is geheel online, en is 30 dagen toegankelijk. Dus u kunt deelnemen waar en wanneer u dat zelf wilt - van 31 maart tot 29 april. Meld u nu aan met onze speciale relatiecode JA24LDNY en claim uw ticket. Dit aanbod geldt overigens alleen voor eindgebruikers!

We zien u graag online!

Aanmelden