Softline Group Northern Europe // Events // Now Summit

Now Summit

Now Summit is een niet te missen ServiceNow‑evenement in Amsterdam. Een ideale plek om te leren van, in contact te komen met en geïnspireerd te raken door visionairs, klanten en partners. Het gratis eendaagse programma bestaat uit keynote‑presentaties, educatieve sessies, toegang tot ServiceNow partner-ecosysteem en meer.

Als ServiceNow partner was onze Northern Europe organisatie aanwezig met een stand.

Klantsucceszone

ServiceNow heeft recent een klantenzone geïntroduceerd. Daar kunt u experts ontmoeten, hightech tools uitproberen en leren van best practices die volledig afgestemd zijn op uw succes. 

ExpoNow

Dit is de plek om partners van ServiceNow te leren kennen waaronder Softline Group Northern Europe die door SeviceNow is benoemd als “specialised SAM implementation partner”. Het Softline team stond klaar om klanten te helpen de meeste waarde te halen uit de pas gelanceerde SAM Professional module van ServiceNow.

Softline partnerschip met ServiceNow

Persbericht 9-7-2018 - ServiceNow, net bekroond als de nummer 1 op de lijst van meest innovatieve bedrijven van Forbes World, heeft de Softline Group benoemd als een van hun weinige gespecialiseerde Software Asset Management partners wereldwijd, om klanten te helpen de meeste waarde te halen uit hun pas gelanceerde SAM Professional module. 

"Met alleen een technische implementatie van een SAM-tool zullen organisaties niet in staat zijn compliance, controle en kostenbesparingen te behalen. ServiceNow erkent het belang van een gespecialiseerde SAM-partner aan de klantzijde om het meeste uit hun investering te halen. Met onze unieke House of SAM® aanpak, waarbij we een combinatie maken van de implementatie op technisch, organisatorisch en procesniveau, helpen we klanten om SAM te implementeren met een langetermijnstrategie en om zo hun gestelde doelen te bereiken. Het gelaagde model van het House of SAM® van Softline is een vertaling van de ISO / IEC 19770-1-standaard voor SAM. Het Now Platform® van ServiceNow past perfect bij alle bouwstenen die het House of SAM® definiëren, inclusief het hoogste niveau van SAM-volwassenheid: volledige levenscyclusintegratie. Met deze nieuwe samenwerking zet de Softline Group de volgende stap in de uitvoering van onze strategie om de toonaangevende oplossingen volledig te ondersteunen. Ik zie onze samenwerking met enthousiasme tegemoet!", zegt Dennis Montanje, Managing Director van Softline Group Northern Europe.