Softline Group Northern Europe // Over ons // 10 jaar Softline // 10-jarig jubileum met onze partner Flexera

10-jarig jubileum met onze partner Flexera

De afgelopen 10 jaar hebben we zeer nauw samengewerkt met Flexera om onze klanten te helpen bij het realiseren van compliance, controle en kostenbesparingen voor hun IT. Een decennium waarin we hebben bewezen meer te zijn dan een vertrouwde implementatiepartner, we zijn zelfs een meervoudig onderscheiden partner! Dit jaar werd Softline Group voor het zevende jaar op rij bekroond met de Flexera EMEA Partner Award!

Door de jaren heen zijn wij een zeer actieve partner geweest, die voorop loopt door jaarlijks vele online en offline evenementen te organiseren. Opgezet door Softline, gezamenlijke webinars of als partner bij evenementen.

Een samenvatting van ons partnerschap ligt in de quotes die we eerder met de markt deelden, in het nieuwsbericht over de onderscheiding van Flexera, voor uitzonderlijk werk in het leveren van hoogwaardige oplossingen en diensten die succes, bedrijfswaarde en een sterk rendement op investering voor klanten:

… "De erkenning door deze onderscheiding onderstreept nogmaals onze positie als Europese marktleider in SAM en ITAM. Al tien jaar helpen we SAM klanten in meer dan 1.000 projecten om compliance, controle en kostenbesparingen voor hun IT te bereiken. Marktleidende technologiepartners zoals Flexera aan onze zijde hebben is een belangrijke sleutel binnen onze holistische benadering van SAM, die is gebaseerd op een langetermijnstrategie, inclusief de implementatie van processen en technologieën. Innovatieve technologieën zullen ook een grote rol spelen in onze nieuw ontwikkelde Softline SAM en ITAM diensten zoals 'cloud spend optimalisatie' en 'software monetisation' in de komende jaren", zegt Martin Schaletzky (CEO Softline Group).

"Felicitaties aan Softline voor het winnen van de Flexera EMEA Partner of Year Award voor 2019", zegt Kevin Smith, directeur van EMEA Alliances bij Flexera. "Dit is een duidelijke erkenning van de sterke basis en de steeds groeiende relatie in de regio. Naast de diepgaande expertise en toewijding die Softline door de jaren heen consequent heeft getoond. We waarderen deze strategische samenwerking en kijken uit naar verder gezamenlijk succes in de komende jaren."

Bekijk ook eens:

On-demand Strategic IT Goals

» Tackle your strategic IT goals for 2021 with IT Asset Data! «


  • Highlights van de on-demand:
  • COVID-19 vs. CIO Agenda 2021
  • Changing dynamics
  • Gartner® key activities to accelerate digital business
  • Frameworks (processen), people and technology

 

Datum: 06/2021

Bekijk on-demand

Online ITAM Vitamine Boost sessie

» Online sessie samen met Flexera «


Tijdens deze sessie krijgt u informatie over "State of the Tech Spend" report en the "State of the Cloud" report. Deze rapporten zijn uitgebracht door Flexera.

Datum: 04/2020

Bekijk on demand

Softline & Flexera

Snapshots van 10 jaar partnerschap met Flexera