Softline Group Northern Europe // Over ons // 10 jaar Softline // 3,000 projecten – tevreden klanten zijn onze beste referentie

3,000 projecten – tevreden klanten zijn onze beste referentie

In juni 2010 ontvingen we onze eerste opdracht: een workshop over de migratie naar Office 2010. Tien jaar, een paar releases en vele workshops later genieten we nu van een breed klantenbestand en tal van samenwerkingsverbanden.

Of het nu publiek of particulier, middelgroot of enterprise is - we kijken met trots en dankbaarheid terug op meer dan 600 klanten en ruim 3.000 voltooide projecten. Het enthousiasme van onze klanten, van wie velen al vanaf het begin bij ons zijn, en langdurige samenwerkingen zijn ons grootste succes en wat ons elke dag vooruit drijft. Dit is wat een paar van onze klanten over ons zeggen:

Project: Herstel van de virtualisatie infrastructuur bij ProLeiT AG

"We zijn de Softline consultants zeer dankbaar voor het aangaan van onze technisch veeleisende uitdagingen. Geen enkele andere dienstverlener heeft het aangedurfd om dit project op zich te nemen. Met Softline voelt u gewoon dat hun diensten eindigen bij tevreden klanten en niet bij het afronden van de bestelling. Wanneer we specialistische kennis nodig hebben, doen we graag een beroep op de expertise van Softline."

Andreas Mühlmeister, Hoofd Service & Support, ProLeiT AG

Project: Introductie van een bedrijfsbrede uniforme Windows 10 standaardclient bij Sivantos

"Dit was het soort samenwerking waar we naar op zoek waren: onze behoeften werden correct beoordeeld en de oplossing werd op een voorbeeldige manier geïmplementeerd."

Andreas Eismann, Global Head of IT Collaboration, Sivantos

Project: Managed Cloud & Datacenter bij WG 'Carl Zeiss' eG

"Zelfs als bedrijf in de woningbouw moet onze IT voldoen aan de huidige eisen van de markt. Met Softline GmbH hebben we een sterke partner die ons ondersteunt bij de kostenbewuste uitvoering van onze projecten. De ondersteuning bij het oplossen van problemen en de implementatie van speciale oplossingen of interfaces is snel en efficiënt. We waarderen vooral de proactieve benadering van de klant. We krijgen tips en verbetervoorstellen, worden bewust gemaakt van mogelijke besparingen en komen daarom niet alleen in contact “als er brand is."

Iris Hippauf, Member of the board, Wohnungsgenossenschaft 'Carl Zeiss' eG. 

Project: SAM as a Service

"SUCCESVOLLE implementatie van VOLWASSEN Software Asset Management was echt niet makkelijk maar, als een TEAM, met de juiste EXPERTISE en VOLHARDING, hebben we het laten WERKEN!"

Ellen de Belder, Head IT Planning & Asset Management Business Process Owner for IT @ Signify

Een hooggekwalificeerd team en een holistische adviesaanpak

Met deze combinatie streven we al jaren één doel na: het bereiken van compliance, controle en kostenbesparingen voor de IT van onze klanten. Er zijn nog veel meer citaten van klanten, evenals volledige casestudy's om te laten zien welke waarde er te behalen is rond bepaalde SAM- en licentiëring gerelateerde projecten. Bijvoorbeeld:

  • Voor een Nederlandse organisatie creëerden onze IBM experts jaar-op-jaar besparingen van € 85.000 (42%), beëindiging van jaarlijkse S&S voor 5 softwareproducten en voorkwamen zij potentiële blootstelling van € 1.600.000 in PVU sub-capacity voorwaarden.
  • Een Nederlandse organisatie berekende een Oracle compliance risico van >€ 20 miljoen - onze experts bereikten een vermindering van 95% van dat bedrag.