Softline Group Northern Europe // Over ons // 10 jaar Softline // Hoe het allemaal begon

Hoe het allemaal begon

Eind 2009 werd Softline AG geherstructureerd tot een moedermaatschappij / holding. Dit was de basis voor de ontwikkeling van een internationaal succesvolle IT-Services groep en de geboorte van de Softline Group.
In februari 2010 heeft de Softline AG met succes haar eerste kapitaalverhoging doorgevoerd, die werd geïnvesteerd in de aankoop van onze dochterondernemingen Prometheus GmbH (München) en Softline GmbH (Leipzig) om de IT Consulting activiteiten in Duitsland op te bouwen. 
Een extra kapitaalverhoging in oktober 2010 was het startsein voor de internationalisering van de Softline Group ꟷ met een Nederlandse dochteronderneming, we begonnen met het ontwikkelen van extra marktpotentieel. Andere landen zouden volgen: Sinds 2014 hebben we onder leiding van onze CEO Martin Schaletzky onze Europese Softline foodprint voortdurend uitgebreid. 
De Softline Group dankt haar huidige sterke positie in de markt aan haar moed om baanbrekende ondernemersbeslissingen te nemen, haar expertise en vooruitstrevend denken en, last but not least, een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door een sterke teamgeest. 

Impressies van de eerste stappen van Softline Group