Softline Group Northern Europe // Over ons // 10 jaar Softline // IT is a pleasure for us

IT is a pleasure for us

We zijn trots op wat we de afgelopen 10 jaar hebben bereikt! Het begon allemaal in het voorjaar van 2010 met 6 medewerkers op de locatie Leipzig. Tien jaar later maken meer dan 200 medewerkers deel uit van de Europese Softline Group. We hebben grote stappen gezet, nieuwe markten betreden, onze groei op Europees niveau uitgebreid en ons sterke partnernetwerk continu uitgebreid. En dat was nog maar het begin!

Met geïntegreerde oplossingen ondersteunen we onze klanten bij het creëren van Compliance, Control & Cost savings voor hun IT. Onze expertise op het gebied van hardware en software asset management, informatie- en IT-beveiliging, cloud en toekomstig datacenter en digitale werkplek is ons unique selling point.

We zijn trots en dankbaar terug te kunnen kijken op meer dan 600 klanten en meer dan 3.000 projecten. Het enthousiasme van onze klanten, waaronder velen die al vanaf dag één bij ons zijn, en langdurige samenwerkingen zijn ons grootste succes en zijn wat ons elke dag motiveert.

We hopen dat we u de afgelopen 12 weken interessante inzichten hebben kunnen geven in onze 10-jarige bedrijfsgeschiedenis. Onze CEO Martin Schaletzky vat ons jubileum samen in zijn gebruikelijke warme woorden:

"10 jaar innovatief denken en handelen liggen ​​achter ons - een speciale weg naar succes. We konden dit geweldige jubileum alleen bereiken met een verenigde kracht en vastberaden stappen die werden en worden gekenmerkt door wederzijds vertrouwen, respect en inzet. Veel dank aan het hele Softline team, onze adviesraad en onze jarenlange partners - Flexera, Snow Software, Nexus, Nutanix, ServiceNow - om er maar een paar te noemen. Dat was nog maar het begin, er komt nog veel meer!"