Softline Group Northern Europe // Over ons // 10 jaar Softline // Security als kwaliteitscriterium

Security als kwaliteitscriterium

Security als kwaliteitscriterium

Security is al jaren een van de belangrijkste issues in de markt. Omdat IT infrastructuren steeds complexer zijn geworden, alle facetten van het leven steeds meer gedigitaliseerd zijn geworden, het aantal cybercrimes gestegen is, en wetgeving strikter is geworden - hebben wij onze portfolio steeds verder aangescherpt en aangepast om deze nieuwe uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Een belangrijke stap in onze tienjarige bedrijfsgeschiedenis is het stevig vestigen en beleven van informatie security in ons eigen dagelijkse werk, zodat we een professionele en betrouwbare partner kunnen zijn voor onze klanten. Vandaag en in de komende jaren.

Bij het opzetten van een Information Security Management System (ISMS) in overeenstemming met ISO / IEC 27001 konden we putten uit de bestaande expertise van onze consultants en de ervaring die is opgedaan met talrijke klantprojecten op het gebied van risicobeoordeling en risicobeheer, Business Continuity Management (BCM) en Identity and Access Management (IAM), maar vooral bij begeleide ISMS- en Data Protection-projecten. Als gevolg hiervan hebben we procedures en regels opgesteld die dienen om de security van onze informatie permanent te definiëren, beheren, evalueren, onderhouden en continu te optimaliseren.

TÜV SÜD heeft passende evaluatie- en certificeringsmaatregelen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat ons ISMS compleet, volwassen, toegepast en continu verbeterd wordt. Een certificaat met het TÜV SÜD keurmerk bevestigt het professionele niveau van onze security maatregelen.

We zijn blij met deze certificering te kunnen aantonen dat we zeer begaan zijn met de bescherming van de gegevens van onze klanten en dat we continu investeren in Informatie Security. Naast Informatie- en IT Security vormen Software Asset Management, Digital Workplace en Cloud and Future Datacenter een integraal onderdeel van het Softline portfolio.