Softline Group Northern Europe // Over ons // 10 jaar Softline // Softline en klanten samen in de spotlights

Softline en klanten samen in de spotlights

Het delen van onze kennis met de markt is het belangrijkste element van alle activiteiten die we doen. Uiteraard is het organiseren van evenementen en deel uitmaken van marktspecifieke evenementen een van de manieren om onze expertise te delen. In de afgelopen tien jaar hebben we meer dan 200 evenementen opgezet en eraan deelgenomen!

Rondetafelgesprekken, forums, webcasts, (online) ontbijtsessies, Flexera User Groups, Hosting dagen, #DurfTeVragen sessies, workshops, Inner Circles, Seminars in a Box, Roadshows, grillevenementen, wijnproeverijen, allemaal opgezet door Softline om deelnemers te inspireren om een ​​volgende stap te zetten op weg naar een hogere volwassenheid. Maar Softline is door de jaren heen ook een loyale kennispartner geweest voor marktspecifieke evenementen, zoals: Heliview IT & SAM (10 jaar op rij), We.Conect SAMS Europe en SAMS DACH (beiden 5 jaar op rij), de ITAM Review (Wisdom) conferentie (5 jaar op rij), en talloze evenementen opgezet door andere gewaardeerde partners waar we aan deelnamen om te presenteren.

Tijdens minimaal 75% van de evenementen stonden ook de klanten van Softline op het podium. Ze deelden hun opgedane kennis en de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd op hun pad naar hoge SAM & ITAM volwassenheid. Deze echte peer-to-peer-gesprekken, meer horen over elkaars ideeën en elkaar inspireren met opvattingen over toekomstige doelen, worden altijd als zeer waardevol ervaren. Als vertrouwde adviseur is er niets beter dan klanten te horen spreken met het publiek over hun langetermijndoelen en behaalde kortetermijnmijlpalen. Iets waar het Softline team altijd erg trots op is geweest, het zien van een klant op het podium, ongeacht of het een evenement is met meer dan 200 registranten of "slechts" 10 deelnemers.

Dit bericht is een eerbetoon aan hen allemaal, bedankt!

Softline & klanten samen in de spotlights