Softline Group Northern Europe // Over ons // 10 jaar Softline // Wat we het meest waarderen zijn onze klanten

Wat we het meest waarderen zijn onze klanten

Onze kennis en expertise zijn onze USP, wat we het meest waarderen zijn onze klanten.

We zijn zo ver gekomen en kunnen ons 10-jarig jubileum vieren vanwege het vertrouwen dat ze in ons hebben, als hun partner en adviseur.

We zijn er trots op dat we door de jaren heen een breed scala aan organisaties hebben mogen verwelkomen, van veel verschillende industrieën en op een breed scala van gebieden binnen Europa, van middelgrote / grote organisaties tot multinationals, van profit- tot overheidsinstellingen. Wat ze allemaal gemeen hebben, is de wens en soms de noodzaak om een volgende stap zetten om hun activiteiten op het brede ITAM gebied te verbeteren.  

We zijn trots op al onze klanten en we kiezen nooit favorieten, niet in de dagelijkse praktijk, dus ook niet in deze post. We communiceren zelden over klanten die nieuw zijn bij de Softline Group. Maar er zijn een paar gevallen waarin we iedereen hebben geïnformeerd, een speciale terugblik op die:

 

(10/2016): Europees Parlement gunt Softline Europese aanbesteding voor Software Asset Management 

As independent market leader and Software Asset Management (SAM) expert, we were awarded the European Tender for the acquisition and implementation of a suitable SAM tool with supporting services for the operation of the SAM program of the European Parliament. The framework agreement between both parties represents a value of just under 1 Million Euro. 

"De drie belangrijkste doelstellingen van het SAM programma; compliance, kostenbeheersing en governance zijn volledig in lijn met onze expertise en bewezen SAM aanpak. Deze raamovereenkomst helpt ons om onze weg naar internationalisering voort te zetten en versterkt ons imago als Europese SAM-marktleider ”, zegt Dennis Montanje, Managing Director van Softline.

 

(05/2019): Vernieuwd ITAM managed services contract met Signify

Signify heeft wederom haar vertrouwen gesteld in ons en onze expertise, en heeft opnieuw een contract van drie jaar getekend voor het leveren van IT Asset Management services. Het vernieuwde contract richt zich op IT Asset Management in plaats van Software Asset Management.

Het Softline’s House of ITAM® is gebaseerd op de ISO/IEC-standaard voor ITAM 19770-1:2017 en levert het perfecte framework. Niet alleen om de geplande activiteiten op een ordelijke manier te visualiseren, maar het zal Signify ook in staat stellen om de voortgang van de algehele ITAM volwassenheid te meten. De flexibele strategische planning wordt onderstreept door een jaarlijks ITAM assessment, waarmee het nieuwe jaar van start gaat. Softline is er trots op Signify te helpen bij het realiseren van hun volgende stappen en hen te helpen bij het bereiken van Compliance, Control & Cost optimisation voor hun IT. 

 

(10/2019): Go-live voor John Lewis & Partners

John Lewis & partners is "live" gegaan! Het geweldige nieuws werd gevierd met een speciale taart. Felicitaties voor het ITAM team!

Het John Lewis Partnership (JLP) is een Brits bedrijf dat warenhuizen van John Lewis & Partners, de Waitrose & Partners supermarkten, en zijn bank- en financiële diensten en andere retailgerelateerde activiteiten exploiteert.

 

(03/2020): Softline Group wint recordorder ter waarde van 16,5 miljoen euro

De Softline Group, een internationale en onafhankelijke expert op het gebied van Software Asset Management (SAM), Informatie- en IT-beveiliging, Cloud en Future Data Center en Digital Workplace ontvangt met 16,5 miljoen euro de grootste order in zijn tienjarige geschiedenis.

Een toonaangevende internationale groep heeft Softline en een partnerserviceprovider de opdracht gegeven om een ​​deel van de lokale cloudinfrastructuur te beheren. De IT experts van Softline ondersteunen de groep sinds 2010 op verschillende gebieden, zoals IT beveiliging, Software Asset Management, evenals bij het ontwerp, de implementatie en de werking van cloudoplossingen.

Wat we het meest waarderen zijn onze klanten