Softline Group Northern Europe // Over ons // 10 jaar Softline // Kick off van het begin van het jaar - Softline in the Snow

Kick off van het begin van het jaar - Softline in the Snow

"Softline in the Snow" is een gevestigd evenement geworden en is nu een vast onderdeel van de Softline-evenementenkalender. Samen met collega's van alle vestigingen brengen we aan het begin van elk jaar een onvergetelijk weekend in de sneeuw door. Dit jaar waren we al voor de zesde keer op ski's en op de slee.

Inmiddels werken er in totaal 200 medewerkers bij de Softline Group, waarvan momenteel 6 studenten van de bedrijfsacademie, 3 stagiaires en 8 bachelorstudenten. Op 1 oktober 2010 is onze eerste bedrijfsacademiestudent op het gebied van Software Asset Management begonnen met zijn studie Business Information Systems. Hij is nu Manager Software Asset Management Operations en coördineert een team van 25 consultants. Dit succesverhaal is niet een enkel geval. In de Softline Group is ontwikkeling en carrière erg belangrijk. Met dit succesvolle concept en vele andere factoren die de werkdag aangenaam maken, zijn wij voor iedere medewerker een aantrekkelijk bedrijf. Met de continue groei van onze medewerkers nemen ook de uitdagingen als werkgever toe. Work-life balance was gisteren, work-life flow is nu aan de orde van de dag. De mogelijkheid om je dag flexibel in te richten en zelf te bepalen waar en wanneer je wilt werken, is belangrijker dan ooit geworden. We gaan met onze tijd mee en het aantal Softliners dat bij ons is sinds we begonnen, spreekt voor zich. The Softline Group - een succesvol voormalig start-up organisatie!

Quotes van enkele jubilarissen

Toscha-Andrea Rimane, Executive Assistant:
»Het vervult me met trots om te zien wat we hebben bereikt en dat ik de spannende 10 jaar van ontwikkeling van de Softline Group heb mogen meemaken. Ik ben dankbaar voor zo'n innovatieve werkgever die mij ondersteunt en waardeert. Als moeder van drie heb ik voor mij het perfect werkende model gevonden. Samen naar succes!«

Christian Ludwig, Manager SAM Operations:
»Ik associeer het grootste deel van mijn professionele ontwikkeling met Softline en een bedrijf dat zich de afgelopen 10 jaar heeft ontwikkeld. In de loop der jaren is ons SAM team ook gestaag gegroeid, dus er zijn bijna elk jaar mogelijkheden voor ontwikkeling geweest voor mij. De combinatie van werk en jong gezin kan waarschijnlijk alleen zo goed worden beheerst in een enkele andere organisatie anders dan bij Softline. Naast de carrièremogelijkheden is het vooral de unieke teamgeest die mij al 10 jaar met Softline verbonden houdt. Voor mij was de stap naar Softline in het midden van mijn duale studie de juiste beslissing - ik ben blij dat ik mijn (werk) huis heb gevonden.«.