Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // De Softline Academy biedt vanaf heden cursussen aan met een Nederlandstalige trainer - beschikbaar op locatie en online

De Softline Academy biedt vanaf heden cursussen aan met een Nederlandstalige trainer - beschikbaar op locatie en online

Vanaf januari 2023 heeft de Softline Academy een nieuwe trainer: Michiel Houdijk! Michiel heeft vele jaren ervaring in het ITAM veld, en hij kan u helpen met echte hands-on en praktische kennis. Hij verzorgt de CAMP, CSAM, CHAMP en CITAM cursussen in een combinatie van Nederlands en Engels. De cursussen zijn zowel online als op locatie beschikbaar.

We bieden de volledige reeks IAITAM-cursussen ook aan in het Engels: CAMP, CSAM, CHAMP en CITAM, evenals CAMSE, CITAD en CMAM. Deze worden allemaal online gegeven.

Softline is een Authorized Training Organization (ATO) voor IAITAM en alle cursussen zijn geaccrediteerd. Het unieke aan de cursussen van de Softline Academy is dat ze een echte hands-on ervaring bieden en een brug slaan tussen theorie en praktijk. Dit maakt het mogelijk om uw nieuw verworven kennis direct na afloop van de cursus in de dagelijkse praktijk toe te passen!

Bekijk de cursussen van onze Softline Academy en laat u certificeren!