Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // De Softline Asset Verification Workspace App voor ServiceNow komt eraan!

De Softline Asset Verification Workspace App voor ServiceNow komt eraan!

Softline lanceert de Asset Verification Workspace, een app special gecreëerd voor uw ServiceNow omgeving! De app ondersteunt organisaties bij hun dataverificatie processen. Het belangrijkste doel van deze app is het verbeteren van datakwaliteit en om ervoor te zorgen dat de ServiceNow CMDB (en andere bronnen) betrouwbaarder wordt.

“We kijken ernaar uit om onze tweede app voor ServiceNow te lanceren. De app ontwikkeld door ons toegewijde ServiceNow team, zegt Kenney Remmerswaal, Practice Manager ServiceNow ITAM bij Softline Group Northern Europe.

“Het verifiëren van IT asset data terwijl er gebruik wordt gemaakt van verschillende bronnen is in veel gevallen een tijdrovende en handmatige inspanning. Helaas is het vaak ook een foutgevoelig proces. Om de kwaliteit van uw gegevens te verbeteren is het essentieel dat uw CMDB-gegevens nauwkeurig en volledig zijn. Aan de andere kant is het ook van belang dat een een third-party security of IT Asset Management tool over betrouwbare data beschikt die volledig en accuraat is. Dit is waar de Asset Verification Workspace om de hoek komt kijken. De native ServiceNow applicatie vergelijkt asset data uit verschillende bronnen, identificeert hiaten en rapporteert over ontbrekende datakwaliteit. De intuïtieve dashboards kunnen worden gebruikt door de eindgebruiker (Configuration Manager, Chief Information Security Officer, IT Asset Manager) om potentiële problemen te analyseren en corrigerende maatregelen te nemen.

Het lanceren van deze app past perfect binnen onze missie om klanten te helpen bij het vergroten van de volwassenheid van hun ITAM, SAM en HAM practices. Daarbij benadrukt dit ons sterke partnerschap met ServiceNow. Ik ben enorm trots op deze stap en ik kijk er ontzettend naar uit om feedback vanuit de markt te horen zodat we de app nog geavanceerder kunnen maken in de toekomst,” aldus Kenney.

 

De Asset Verification Workspace App is binnenkort beschikbaar in the ServiceNow Store!