Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Optimalisering van uw SAP landschap: Softline Group en VOQUZ Labs helpen u om uw volgende stappen te kunnen nemen

Optimalisering van uw SAP landschap: Softline Group en VOQUZ Labs helpen u om uw volgende stappen te kunnen nemen

Een gesprek met Dennis Montanje, Vice President ITAM bij Softline, en Jeroen Van Dijk, Vice President Alliances bij VOQUZ Labs. 

Dennis Montanje: "De afgelopen jaren hebben we veel organisaties zien worstelen met hun license compliance en optimalisatie van hun SAP estate. Met het aangekondigde einde van de levensduur van SAP's ECC eind 2027, zien SAP-klanten nog meer uitdagingen op zich afkomen vanwege de 'gedwongen' migratie naar S4/HANA.

Ons partnerschap met VOQUZ Labs stelt ons bij Softline in staat klanten te ondersteunen bij het beheren van hun license compliance en zich voor te bereiden op de aanstaande migratie naar S4/HANA en om te gaan met:

  • ervoor zorgen dat u de juiste licentietypen hebt in S/4 HANA;
  • ervoor zorgen dat uw autorisaties nog steeds werken in S/4 HANA;
  • ervoor zorgen dat u de meeste waarde haalt uit uw investering in S/4 HANA door u te helpen met een onderhandelingsstrategie.


“Terwijl u zich voorbereidt op de migratie, waarom zou u de infrastructuur achter uw SAP-landgoed niet opnieuw evalueren?" zegt Dennis Montanje, "Bijvoorbeeld door te overwegen uw on-prem SAP workload te migreren naar Azure met de hulp van Softline en Microsoft om de TCO te verlagen, bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de wendbaarheid, flexibiliteit en veiligheid te vergroten. In de huidige markt is het vermogen om de snel veranderende consumenten- en marktbehoeften aan te pakken en aan te passen met een cloud ERP oplossing onvergelijkbaar.”, Montanje adds.

 

Jeroen van Dijk: "De SAP klanten van VOQUZ Labs vertrouwen op ons om hen te helpen geld te besparen en tegelijkertijd compliant te blijven met behulp van samQ, onze SAP License Optimizer tool. Een wereldwijd betrouwbaar netwerk van zeer professionele partners is essentieel om die service wereldwijd beschikbaar te maken. Met Softline, een wereldwijd bedrijf gespeciali-seerd in ITAM, delen we de visie van hoogwaardige tools en diensten en we zijn trots op het partnerschap!".

Over VOQUZ Labs

VOQUZ Labs is een toonaangevende softwareproducent voor SAP License, Authorization & Compliance Management. Het ontwikkelt standaardsoftware voor licentie- en gebruikersbeheer op SAP gebied en biedt oplossingen waaronder samQ License Optimizer voor SAP® Software, setQ Authorization Manager voor SAP® Software, gebundeld met wereldwijde, hoogwaardige adviesdiensten voor licentieconsultancy. VOQUZ Labs AG (ISIN DE000A3CSTW4) is genoteerd in het directe markt plus segment van de Weense beurs. Voor meer informatie bezoek
www.voquzlabs.com of neem contact op via labs@voquzlabs.com