Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

De Softline Academy opent haar deuren!

De Europees marktleider op het gebied van Software Asset Management dienstverlening biedt vanaf heden met de Softline Academy de markt hands-on trainingen, die stuk voor stuk gegeven worden door zeer ervaren consultants.

“Wij merken steeds vaker dat organisaties op zoek zijn naar trainingen die gegeven worden door mensen uit het veld. Softline Solutions doet natuurlijk niet anders dan organisaties helpen met Software Asset Management implementaties en hen van het juiste advies te voorzien bij complexe licentievraagstukken. Onze expertise gecombineerd met onze onafhankelijkheid en “real-world” ervaring zal deelnemers net dat extra stukje meegeven om hen te helpen de volgende stap te nemen.”, aldus Dennis Montanje, Managing Director Softline Solutions Northern Europe. 

De Softline Academy gaat direct van start met de Summerschool. IT professionals worden hiermee in staat gesteld op een verhoogde intensiteit hun kennis niveau op peil te brengen in een traditioneel gezien wat rustigere periode.
 

SAM / ITAM cursussen en trainingen