Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

De Softline Group blijft groeien!

In navolging van de eerdere berichtgeving over de strategische alliance partnerschap tussen Softline AG en de IPR-Insights Group om de Oost-Europese markt actief te benaderen, kondigen wij met gepaste trots aan dat wij onze focus verder uitbreiden naar Midden-Europa en Noord-Europa!

Met het oog op de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige en onafhankelijke Software Asset Management expertise, continueert de Softline Group de uitbreiding naar nieuwe Europese markten. Noord-Europa zal worden ontwikkeld door een uitbreiding van de Softline Solutions Benelux organisatie en wordt hernoemd naar Softline Solutions Northern Europe. De focus van de huidige Benelux-organisatie zal hiermee worden uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen en IJsland.

Het verstevigen van de mid-Europese regio, oftewel de DACH regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), is door het openen van de vestiging in Wenen in augustus 2016 gestart. De Softline Solutions GmbH organisatie is de facilitator van het verder groeiende succes en toename van het marktaandeel in deze regio.

Met het oog op deze uitbreidingen blijft de Softline Group investeren in de organisatie en zal actief op zoek gaan naar nieuwe sales en marketing professionals, evenals gespecialiseerde (licentie) consultants.