Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Lancering van de Softline SAM Performance Dashboard App voor ServiceNow!

Softline kondigt de lancering aan van haar SAM Performance Dashboard, een app speciaal gemaakt voor uw ServiceNow omgeving! De app biedt een centraal dashboard dat de ITAM en SAM teams helpt om de functionele en technische processen binnen ServiceNow SAM te monitoren. De app wordt geleverd in de nieuwe "Workspace" die een compleet nieuwe look en feel introduceert aan het ServiceNow platform.

"Ik ben er erg blij mee dat we deze app op de markt brengen. Met de lancering zijn organisaties in staat om in één oogopslag de exacte status van hun functionele en technische processen binnen ServiceNow SAM in te zien. Een beheerder dient normaal gesproken in verschillende delen van het platform te kijken om issues rondom SAM gerelateerde onderwerpen op te lossen. Het SAM Performance Dashboard toont alle relevante processen in één enkel dashboard. Data wordt omgezet in actuele informatie die kan worden gebruikt om incompliance aan het licht te brengen en potentiële kostenbesparingen te realiseren die anders over het hoofd worden gezien. Sommige van de widgets tonen data die niet eenvoudig binnen het ServiceNow platform verzameld kunnen worden, maar met het SAM Performance Dashboard maken we deze toegankelijk voor een SAM admin.

De lancering van deze app past perfect binnen onze missie om klanten te helpen hun ITAM en SAM praktijk volwassen te maken en benadrukt bovendien ons sterke partnerschap met ServiceNow. Ik ben erg trots op deze stap, en kijk er erg naar uit om feedback uit de markt te horen om de app in de toekomst nog geavanceerder te maken.", aldus Kenney Remmerswaal, Practice Manager ServiceNow ITAM bij Softline Group Northern Europe.

Bekijk de SAM Performance Dashboard App in de ServiceNow Store

 

 

Over het Softline & ServiceNow partnership

Softline helpt als onafhankelijke ITAM expert haar klanten bij het realiseren van Compliance, Control & Cost savings voor hun IT. De samenwerking startte al in 2018 als een van de weinige gespecialiseerde SAM partners van ServiceNow wereldwijd. Softline maakt daarnaast ook deel uit van de EMEA partner advisory council. Softline's stapsgewijze aanpak is gebaseerd op de ISO/IEC 19770-1:2017 standaard voor ITAM en best practices die voortkomen uit honderden klantcases. Op basis van deze standaard ontwikkelde Softline hun eigen branded House of ITAM® dat organisaties helpt naar een hoger ITAM volwassenheidsniveau te komen. De ServiceNow modules overlappen perfect met het House of ITAM®, met de Software Asset Management module precies in het midden.