Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Softline Group wordt “specialised SAM implementation partner” van ServiceNow

ServiceNow, net bekroond als de nummer 1 op de lijst van meest innovatieve bedrijven van Forbes World, heeft de Softline Group benoemd als een van hun weinige gespecialiseerde Software Asset Management partners wereldwijd, om klanten te helpen de meeste waarde te halen uit hun pas gelanceerde SAM Professional module.

"Met alleen een technische implementatie van een SAM-tool zullen organisaties niet in staat zijn compliance, controle en kostenbesparingen te behalen. ServiceNow erkent het belang van een gespecialiseerde SAM-partner aan de klantzijde om het meeste uit hun investering te halen. Met onze unieke House of SAM® aanpak, waarbij we een combinatie maken van de implementatie op technisch, organisatorisch en procesniveau, helpen we klanten om SAM te implementeren met een langetermijnstrategie en om zo hun gestelde doelen te bereiken. Het gelaagde model van het House of SAM® van Softline Solutions is een vertaling van de ISO / IEC 19770-1-standaard voor SAM. Het Now Platform® van ServiceNow past perfect bij alle bouwstenen die het House of SAM® definiëren, inclusief het hoogste niveau van SAM-volwassenheid: volledige levenscyclusintegratie. Met deze nieuwe samenwerking zet de Softline Group de volgende stap in de uitvoering van onze strategie om de toonaangevende oplossingen volledig te ondersteunen. Ik zie onze samenwerking met enthousiasme tegemoet!", zegt Dennis Montanje, Managing Director van Softline Solutions Northern Europe.


Over de Softline Group:

Softline Group is Europa's toonaangevende internationale en onafhankelijke Software Asset Management-expert. Het creëren van transparantie in software assets en het definiëren van de SAM-strategie op lange termijn met bijbehorende kortetermijnacties, zal organisaties helpen om Compliance, Controle en Kostenbesparingen voor hun IT te realiseren. De jarenlange ervaring en expertise op het gebied van Software Asset Management biedt klanten een unieke stapsgewijze aanpak volledig gebaseerd op best practices en de ISO / IEC-standaard voor SAM. De Softline Group heeft dochterondernemingen in Duitsland, Nederland, België, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Frankrijk en is gespecialiseerd in Software Asset Management, IT Security, Virtualisatie en Infrastructuurbeheer. De Softline Group is een meermaals bekroonde organisatie en gecertificeerde implementatiepartner voor verschillende software-uitgevers.