Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Softline-klanten onderscheiden met "SAMS Award 2019"

Ter gelegenheid van Software Asset Management Strategies (SAMS) 2019, Europa's grootste Software Asset Management-congres, heeft we.CONECT voor de 7e keer de felbegeerde "SAMS Awards" toegekend in de categorieën "Overall SAM Project" en "Single Solution / Specific Issue".

Ongeveer 400 besluitvormers kwamen van 24 tot 26 februari in Berlijn bijeen om de felbegeerde "SAMS Awards" toe te kennen via live voting. Rhenus Assets & Services GmbH werd genomineerd  als eerste in de categorie "Overall SAM Project".

"We feliciteren de winnaars van de SAMS Awards van dit jaar, die zowel de jury als het professionele publiek hebben overtuigd met hun succesvolle projectimplementaties. We zijn bijzonder trots dat alle drie de prijzen in de categorie "Overall SAM Project" werden toegekend aan bedrijven die we als SAM consultancybedrijf al jarenlang ondersteunen ", zegt Robert Härtwig, hoofd van SAM Services DACH bij Softline Solutions GmbH. "We zijn verheugd dat we de prijswinnaars geholpen hebben met toolimplementaties, operationele SAM-ondersteuning, strategisch advies of regelmatige auditondersteuning, om holistisch Software Asset Management van wereldklasse in hun hele organisatie op te zetten en te exploiteren.”

Bastian Hostadt, plaatsvervangend Hoofd Software, Identity and Asset Management bij Rhenus Assets & Services GmbH, had ook lovende woorden: "Deze prijs is een geweldige prestatie voor ons hele projectteam, omdat het wordt beloond voor uitmuntendheid bij de implementatie van Software Asset Management-strategieën voor de hele onderneming! Sinds 2014 werken we nauw samen met de Softline SAM-consultants. In eerste instantie ging het over het creëren van transparantie als onderdeel van een zelfaudit. Op basis van een uitgebreide ISO-beoordeling hebben we gezamenlijk processen ontwikkeld die continu door ons worden ontwikkeld en wereldwijd zijn ingericht. Op jaarbasis ondersteunen de Softline SAM-specialisten ons tijdens onze wereldwijde her-certificering, en geven zij trainingen aan onze gedecentraliseerde SAM-officieren. Dit zal het succes op lange termijn van ons SAM-initiatief garanderen ", vervolgt Hostadt.

We zijn vereerd dat onze klanten Volkswagen AG en Hannover Rück SE ook werden onderscheiden als winnaars in de categorie "Overall SAM Project". De prijzen in de categorie "Single Solution / Specific Issue" werden toegekend aan Continental AG, Panalpina Management Ltd. en de Comet Group.

 

Dirk A. Frank (Flexera), Bastian Hostadt en Markus Michalik-Dango (Rhenus Assets & Services GmbH)

Van links naar rechts:
Dirk A. Frank (Flexera), Bastian Hostadt and Markus Michalik-Dango (Rhenus Assets & Services GmbH)

Dirk A. Frank (Flexera), Philipp Butters (VW AG), Robert Härtwig (Softline Solutions GmbH)

Van links naar rechts:
Dirk A. Frank (Flexera), Philipp Butters (Volkswagen AG), Robert Härtwig (Softline Solutions GmbH)