Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Softline Solutions actief tijdens Heliview ITAM congres 2016

Softline Solutions zal ook in 2016 een grote bijdrage leveren aan het Heliview IT Asset Management Congres. Het programma van de 2016 editie is inmiddels vastgesteld, een proces waarbij Softline Solutions als de marktleider op het gebied van Software Asset Management nauw betrokken is geweest.

Op 22 maart worden deelnemers onder andere meegenomen in vraagstukken als:

  • Hoe ga je om met audits? Hoe zorg je ervoor dat de impact van een audit beperkt blijft? Hoe onderhandel je zowel vooraf, tijdens als na een audit met de vendoren?
  • Hoe ga je om met cloud? Technisch gezien is switchen naar de cloud relatief makkelijk maar hoe doe je dit vanuit SAM?
  • Hoe bepaal je of je SAM zelf moet doen of beter kunt uitbesteden (outsourcen)? En hoe dan?
  • Hoe bereik je transparantie en inzichtelijkheid om geïnformeerde keuzes te maken? Hoe zorg je er voor dat je toegang hebt tot de juiste management rapportages?
  • Hoe maak je de business case voor SAM rond? Hoe creëer ik draagvlak bij de board?

Voor wie?

Dit congres is alleen toegankelijk voor managers en senior specialisten bij eindgebruikersorganisaties die verdieping zoeken of zich aan het oriënteren zijn op het gebied van IT & Software Asset Management.

Wilt u zich aanmelden?

De registratie kan worden voltooid op de website van Heliview. U kunt zich via Softline Solutions gratis aanmelden wanneer u voldoet aan deelnemersprofiel. Op de aanmeldingspagina kunt u relatiecode 17795/04 invullen.

Graag tot ziens op 22 maart 2016 in Hoevelaken!