Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Softline Solutions genomineerd als "ITAM Partner of the Year"

Softline Solutions is genomineerd voor een ITAM Review Excellence Award in de categorie "ITAM Partner of the Year" 2020!

“We zijn vereerd om te worden genomineerd als ITAM Partner of the Year van de ITAM Review Excellence Awards, en hiermee erkenning te krijgen van onze klanten! Dit inspireert ons om door te gaan onze klanten te helpen bij het bereiken van compliance, controle en kostenbesparingen! ”, zegt Dennis Montanje, Managing Director Softline Solutions Northern Europe.

 

Over de ITAM Review Excellence Awards: deze worden voor het 5e jaar uitgereikt en vieren de prestaties van de echte pioniers in de ITAM industrie. De ITAM Review wil ITAM professionals, serviceproviders, technologieleveranciers en specialisten die de branche vooruit helpen en voorop lopen in de spotlights zetten. Na meer dan 130 nominaties uit 19 landen te hebben ontvangen in de zoektocht naar innovatie en excellentie in de ITAM markt, werden de genomineerden deze week bekendgemaakt. De winnaars van 2020 worden bekendgemaakt tijdens het ITAM Review 2020 Gala Dinner op vrijdag 24 april in Hilton T5, Londen. U kunt hier meer lezen over de ITAM Review Excellence Awards: https://www.itassetmanagement.net/2020/03/06/excellence-awards-shortlist-for-2020-announced/