Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Softline Solutions genomineerd voor Channel Award 2016!

Softline Solutions is genomineerd voor de Channel Awards 2016 als 'Best (SAM tool) Software License Partner of the Year'! In relatie tot het winnen de 'EMEA Partner of the Year’ award van Flexera Software in 2014, 2015 & 2016 waarbij Softline Solutions geëerd wordt voor haar 'voortreffelijke prestaties' en de toonaangevende rol op het vlak van Software Asset Management in Europa is deze nominatie tot stand gekomen.

Deze prestigieuze award verkiezing wordt georganiseerd door Channelweb.

 

Nominatie

De genomineerden in de Reseller Awards categorie zijn bepaald door een vakjury van vijf personen die werken bij, voor of namens eindgebruikersorganisaties.
In totaal waren er voor de ‘Best Software License Partner of the Year’ award 10 voordrachten die zijn beoordeeld. De juryleden hebben afzonderlijk van elkaar alle voordrachten van een cijfer voorzien. De vijf hoogste gemiddelden zijn vervolgens genomineerd, Softline Solutions is hier dus één van!

 

Heeft u al gestemd?

Vanaf juli tot 14 november kan er worden gestemd. Na het invullen van uw gegevens op deze pagina ontvangt u een link om eenmalig te kunnen stemmen. Wij stellen uw stem zeer op prijs!