Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Softline Solutions viert hernieuwd contract voor ITAM managed services met Signify

Signify heeft wederom haar vertrouwen gesteld in ons en onze expertise, en heeft opnieuw een contract van drie jaar getekend voor het leveren van IT Asset Management services. Het vernieuwde contract richt zich op IT Asset Management in plaats van Software Asset Management.

Het Softline Solutions House of ITAM® is gebaseerd op de ISO / IEC-norm voor ITAM 19770-1: 2017 en biedt het perfecte kader hiervoor. Niet alleen om de geplande activiteiten op een overzichtelijke manier te visualiseren, maar ook om Signify in staat te stellen de voortgang van de gehele ITAM-volwassenheid te meten. De “agile” strategische planning wordt onderstreept door het jaarlijks terugkerend ITAM assessment, waarmee het nieuwe jaar wordt gestart. Softline Solutions is trots om Signify te helpen bij het realiseren van hun volgende stappen en hen te helpen Compliance, Control & Cost optimalisatie voor hun IT te bereiken.

 

We vieren ons vernieuwde contract voor #ITAM managed services met #Signify! We zijn er trots op dat Ellen de Belder en haar team voor nog eens drie jaar hun vertrouwen hebben gesteld in onze expertise! We kijken er naar uit om Signify te helpen bij het realiseren van de volgende stappen.

 

* From left to right: Rick Hendriks (Software Asset Manager @ Signify), Jan van Kalkeren (Sr. Service Manager @ Softline Solutions), Dennis Montanje (Managing Director @ Softline Solutions, Ellen de Belder (Head of IT Planning & Asset Management, Business Process Owner for IT @ Signify)