Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Softline Solutions wint jaar op jaar Flexera Software’s “EMEA Partner of the Year” award

Nieuwegein // Antwerpen // Londen // Leipzig // München // Vélizy // Wenen, 13 maart 2017  -  De Softline Group, een onafhankelijke en internationale IT-consulting organisatie gericht op Software Asset Management (SAM), IT infrastructuur Consulting en Managed Services, is voor het 4e jaar op rij bekroond met de “EMEA Partner of the Year” award tijdens de jaarlijkse Flexera Software Partner Summit in Verbier, Zwitserland.

“Het toekennen van deze award betekent dat Flexera Software, als wereldwijd grootste leverancier van Software License Optimisation oplossingen, de Softline groep erkent en wederom aanwijst als de Software Asset Management implementatiepartner met aantoonbaar de meeste ervaring en als internationaal SAM marktleider.”, zegt Martin Schaletzky, CEO Softline Group. “De diepgaande kennis die wij van FlexNet Manager Suite hebben, gecombineerd met het feit dat wij in staat zijn strategische doelstellingen van organisaties te vertalen naar een passende SAM implementatie, onderscheidt ons van de markt. Ik ben er dan ook bijzonder trots op dat ik nu inmiddels voor de 4e maal deze award in ontvangst mag nemen.”, aldus Martin Schaletzky.

“Dit is de eerste keer dat ik voor het 4e jaar op rij een partner mag onderscheiden als “EMEA Partner of the Year.”, zegt Cindy Grogan, VP worldwide Channel & Strategic Alliances of Flexera Software. “Hun uitzonderlijke expertise en weldoordachte aanpak is kenmerkend voor de Softline organisatie en is een belangrijke reden voor onze nauwe samenwerking. Ik kijk uit naar het continueren van onze zeer waardevolle strategische partnerschap en zie onze gezamenlijke projecten in de komende jaren met enthousiasme tegemoet.”, aldus Cindy Grogan.

OVER SOFTLINE SOLUTIONS NORTHERN EUROPE

Softline Solutions Northern Europe is een onafhankelijke Software Asset Management specialist die transparantie creëert in software assets, waardoor kostenbesparingen en compliance worden gerealiseerd. De Noord Europese organisatie maakt onderdeel uit van de internationale Softline Group met vestigingen in Nederland (Nieuwegein), België (Antwerpen), Verenigd Koningrijk (London), Duitsland (Leipzig & München), Oostenrijk (Wenen) en Frankrijk (Parijs). In 2014 & 2015 is Softline Solutions benoemd als “Best in Class Software Asset Management expert” door Martin Thompson van het onafhankelijke platform “The ITAM Review”. In 2014, 2015, 2016 & 2017 is Softline Solutions tevens bekroond met “EMEA Best performing partner of the Year” award door Flexera Software.

Dit onderstreept niet alleen de uitstekende prestaties gedurende de afgelopen jaren, maar ook het belang van Softline Solutions als Software Asset Management marktleider in Europa.
Softline Solutions biedt u jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van implementatie van Software Asset Management (SAM). De consultants hebben ervaring opgedaan in complexe omgevingen van instellingen in heel Europa, van middelgrote organisaties tot multinationals, van commerciële organisaties tot overheidsinstellingen.

OVER FLEXERA SOFTWARE

Flexera Software helpt organisaties bij het meten van het gebruik van applicaties om zo voortdurende compliance, geoptimaliseerd gebruik en maximaal waarde uit de beschikbare licenties te halen. Onze vooruitstrevende software licensing, compliance & security oplossingen zijn van essentieel belang om continu software license compliance te realiseren, alsook ten behoeve van de optimalisatie van software investeringen en het voorbereiden op toekomstige risico’s. Al 25 jaar richten meer dan 80.000 organisaties wereldwijd zich tot Flexera Software als marktleider en expert.

Voor meer informatie: www.flexerasoftware.com