Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Softline Solutions wint voor 3e jaar op rij Flexera Software’s “EMEA Partner of the Year” award

Leipzig / Nieuwegein / Antwerpen / Londen / Parijs, 22 maart 2016  -  De Softline Group, een onafhankelijke en internationale IT-consulting organisatie gericht op Software Asset Management (SAM), IT infrastructuur Consulting en Managed Services, is voor het 3e jaar op rij bekroond met de “EMEA Partner of the Year” tijdens de 7e jaarlijkse Flexera Softline Partner Summit in Val d’Isere, Frankrijk.

Met deze award onderstreept Flexera Software als ’s werelds grootste leverancier van Software License Optimisation solutions wederom de voortreffelijke prestaties van de Softline Group en haar toonaangevende rol als Software Asset Management marktleider op Europees niveau.

“Ik ben er trots op dat ons internationale SAM team voor de 3e keer op rij door Flexera Software is uitroepen tot ‘EMEA Partner of the Year’. Door de essentiële elementen organisatie, proces en techniek op de juiste wijze te combineren creëren wij voor organisaties inzicht en controle over software assets waardoor software license compliance en kostenbesparingen worden gerealiseerd. Onze SAM experts hebben tijdens talloze internationale SAM implementaties de meerwaarde van deze aanpak en de inzet van Flexera FlexNet Manager Suite for Enterprises als professionele SAM tool bewezen.”, aldus Martin Schaletzky, CEO van Softline Group. “De gezamenlijke inzet van Softline Solutions en Flexera Software waarbij een combinatie ontstaat tussen SAM expertise en innovatieve technologie leidt tot succesvolle integratie van Software Asset Management bij onze relaties.”, zegt de heer Schaletzky.

“Het is mij een genoegen om aan te kondigen dat wij voor de 3e keer op rij de Softline Group hebben bekroond voor hun betrokkenheid en excellente prestaties”, zegt Cindy Grogan, VP worldwide Channel & Strategic Alliances of Flexera Software. “Softline Solutions is een belangrijke strategische partner die ons in staat stelt om onze marktleiderschapspositie als gewaardeerde SAM organisatie in Europa verder uit te bereiden. Door hun jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op het gebied van SAM zijn wij gezamenlijk in staat om uitstekende klanttevredenheid te realiseren. Wij kijken uit naar een voortzetting van de nauwe samenwerking met Softline Solutions.“, zegt mevrouw Grogan.

Over Softline Solutions Benelux

Softline Solutions, als onafhankelijk en internationaal Software Asset Management expert en marktleider, creëert transparantie in software assets, waardoor kostenbesparingen en software license compliance gerealiseerd worden. De aanpak is volledig gericht op ISO/IEC standaard & best practises van honderden (internationale) SAM projecten per jaar die door gespecialiseerde consultants worden uitgevoerd. De Benelux organisatie is onderdeel van de internationale Softline Groep en wordt gezien als de SAM marktleider in overwegend alle vestigingen in Europa. Naast de Nederlandse en Belgische vestiging heeft Softline Solutions meerdere vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Softline Solutions is in 2014 & 2015 tot „SAM Managed Service Provider Best in Class“ gekozen door door Martin Thompson van het onafhankelijke The ITAM Review. In 2014, 2015 & 2016 is Solutions Solutions daarnaast ook als “Flexera Software EMEA Best Performing Partner” uitgeroepen.
 
Voor meer informatie: www.softline-group.nl en www.softline-solutions.be en www.softline-group.com

Over Flexera software

Flexera Software helpt organisaties bij het meten van het gebruik van applicaties om zo voortdurende compliance, geoptimaliseerd gebruik en maximaal waarde uit de beschikbare licenties te halen. Onze vooruitstrevende software licensing, compliance & security oplossingen zijn van essentieel belang om continu software license compliance te realiseren, alsook ten behoeve van de optimalisatie van software investeringen en het voorbereiden op toekomstige risico’s. Al 25 jaar richten meer dan 80.000 organisaties wereldwijd zich tot Flexera Software als marktleider en expert.

Voor meer informatie: www.flexerasoftware.com