Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Softline wint “Best Performing Partner award” Flexera Software

Flexera Software bevestigt dat toegevoegde waarde leidt tot succes

Nieuwegein, 27 januari 2014 – De Softline Groep, een onafhankelijke IT-consulting organisatie gericht op Software Asset Management, IT Infrastructure Consulting en Managed Services, is bekroond met de "Best Performing Partner award" tijdens de 5e jaarlijkse Flexera Software Partner Summit 2014 in Courchevel, Frankrijk. In het winterlandschap decor werd de jaarlijkse summit award uitreiking door 25 partners op EMEA niveau bijgewoond. Met deze award erkent Flexera Software als 's werelds grootste leverancier van Application Usage Management oplossingen niet alleen de uitstekende prestaties van de Softline Groep gedurende het afgelopen boekjaar, maar wordt ook het belang van Softline als een van de Software Asset Management experts binnen Europa benadrukt.


"Met deze award eert Flexera Software het internationaal gevestigde team van de Softline groep als betrouwbare partner. Softline heeft middels een aantal grote projecten bewezen dat klanten de combinatie van Flexera Software technologie en de expertise van Softline waarderen, waarbij inzicht in software assets wordt gecreëerd om compliance te bereiken en kostenbesparingen te realiseren. Key is de juiste combinatie in de essentiële Software Asset Management elementen organisatie, proces en techniek te creëren om zo optimale controle te krijgen.", licht Dennis Montanje, Flexera Software Alliance Manager bij Softline Group en tevens Managing Director Softline Solutions Netherlands B.V. toe. " De samenwerking tussen Flexera Software en Softline maakt ook duidelijk dat de gezamenlijke inzet en de integratie van technologie en onze SAM expertise leidt tot succes bij het aanspreken van nieuwe markten en klanten. Ik ben erg trots dat we zijn uitgeroepen tot 'Best Performing Partner' en ik ervaar dit als een stimulans om onze marktleidersrol op het gebied van Software Asset Management verder uit te breiden en onze groei voort te zetten."


"Het is mij een genoegen om de betrokkenheid van onze partners tijdens onze jaarlijkse prijsuitreiking te eren," zegt Patrick Gunn, VP Strategic Alliances & Channels EMEA van Flexera Software. "Op internationaal niveau is Softline een lang gewaardeerde partner voor ons en we zijn diep onder de indruk van hun uitstekende prestaties. Strategische partnerships zijn van cruciaal belang voor het succes van onze organisatie en we zijn blij dat we kunnen rekenen op partners zoals Softline, die een passie hebben voor zowel onze organisatie als onze technologie, "voegt Gunn toe.