Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Persbericht

Tech Data start uitgebreide diensten voor het beheer van softwaremiddelen. Samenwerking met Softline Solutions voor verbeterd aanbod van softwarediensten aan MSP's.

Barcelona, Spanje, 21 juni 2018: Tech Data (Nasdaq: TECD) maakte vandaag bekend zijn diensten voor softwarebeheer te hebben uitgebreid in samenwerking met Softline Solutions, een leidinggevende aanbieder van diensten voor het beheer van softwaremiddelen en licenties. De twee bedrijven hebben een maatoplossing ontwikkeld waarmee MSP's (Managed Service Providers) de nauwkeurigheid en efficiëntie van hun maandelijkse verbruiksrapportage en de hieraan gekoppelde processen, zoals facturering, kunnen verbeteren.

Klanten van Tech Data kunnen voordeel halen uit deze waardeverhogende diensten en beschikken over de hulp van het team van specialisten van Softline Solutions. Er hoeft niets vooraf te worden betaald en er is geen minimumaantal geregistreerde apparaten vereist. 

Denis Fouquet, Vice-President Software en Cloud, Europa, bij Tech Data, vertelde: “Deze dienst voor licentiebeheer is een unieke combinatie van het geavanceerde waardevoorstel van Tech Data en de kennis en expertise van Softline Solutions. Het aanbod is volledig afgestemd op het Lean-bedrijfsmodel, een eerste vereiste voor de MSP-sector. We zijn erg enthousiast over onze onderscheidende reeks services en verheugen ons op onze verdere samenwerking met Softline Solutions om onze klanten te ondersteunen."

Dennis Montanje, Managing Director Softline Solutions voor Noord-Europa, vulde dit verder aan: “Door de sterke concurrentie in de markt streven MSP's ernaar hun bedrijven flexibel en 'lean' te maken. De maatoplossingen die wij de klanten van Tech Data aanbieden, geven antwoord op hun specifieke uitdagingen. Tech Data en Softline Solutions kunnen samen echte waarde leveren aan MSP’s en hun klanten door hun software-uitgaven te optimaliseren”.

Over Tech Data 

Tech Data verbindt de wereld met de kracht van technologie. Ons totaalaanbod van producten, services en oplossingen, gespecialiseerde vaardigheden en expertise in next-generation technologieën bieden kanaalpartners de mogelijkheid de producten en oplossingen te leveren die de wereld nodig heeft om te verbinden, te groeien en zich verder te ontwikkelen. Het bedrijf staat op de 83e plaats in de Fortune 500® en is reeds negen jaar op rij een van Fortune’s 'World’s Most Admired Companies'. Ga naar www.techdata.com of volg ons op Twitter, LinkedIn en Facebook voor meer informatie.