Softline Group Northern Europe // Over ons // Nieuws // Softline is voor het derde jaar op rij gecertificeerd als een Great Place to Work!

Softline is voor het derde jaar op rij gecertificeerd als een Great Place to Work!

Het is officieel! Softline Group Northern Europe is gecertificeerd als een Great Place to Work – voor het 3e jaar op rij!

Dennis Montanje, Managing Director Softline Group Northern Europe & Vice President ITAM: “Van alle prijzen en certificeringen die een organisatie kan winnen of krijgen, is dit de allerbeste! Dit is een certificering, toegekend door alle medewerkers, gebaseerd op hun persoonlijke meningen over het bedrijf. Zij zijn ons belangrijkste en meest waardevolle bezit, en samen maken we Softline tot wie we zijn en leven we de waarden na waar we voor staan. Ik ben erg trots op het ontvangen van deze certificering, vooral omdat het het 3e jaar op rij is.”

“Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur wordt beoordeeld of aan de criteria voor goed werkgeverschap is voldaan. Alleen organisaties die op beide onderdelen de vereiste scores behalen, mogen direct de titel Great Place to Work Certified dragen”. René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: "Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties.”, voegt Brouwers toe.

 

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.