Softline Group Northern Europe // Over ons // Partners // Flexera // Management van uw IT asset data

Management van uw IT asset data

Organisaties hebben dagelijks te maken met uitdagingen rondom de enorme hoeveelheid aan IT data. Het wordt echter steeds belangrijker dat data over uw IT assets volledig en juist is zodat zij een positieve bijdrage levert aan uw bedrijfsresultaten. Het Flexera Data Platform kan u daarbij helpen! Het levert up-to-date, relevante en betrouwbare gegevens over uw IT assets - op elk moment, op elk tijdstip.

Onjuiste data resulteert in verkeerde zakelijke beslissingen. U moet IT assets dus efficiënt en effectief beheren. Dat vraagt om de beste, meest actuele informatie die er beschikbaar is. Met DataPlatform krijgt u inzicht in uw IT data omgeving, kunt u optimalisatieslagen doorvoeren en maakt u uw IT omgeving toekomstbestendig. 

Normalisatie van technische asset data

In deze presentatie geeft John Sorensen van Flexera inzicht in en illustreert hij hoe IT organisaties Flexera's oplossingen hebben ingezet om technische asset data te normaliseren en deze data vervolgens te verrijken. Hij laat ook zien hoe scenario’s gecreëerd kunnen worden die stakeholders niet alleen in staat stellen om de juiste zakelijke beslissingen te kunnen nemen, maar ook om zo de silo's tussen de verschillende kenniscentra in de IT-organisatie te doorbreken.

 

Datum: december 2019

Download hier

On-demand presentatie

Flexera Data Platform

U weet waarschijnlijk veel over uw IT assets, maar weet u alles? In dit gezamenlijke webinar informeren Softline en Flexera u over hoe en op welke manier Data Platform aansluit bij uw ITAM-strategie. In het webinar:

  • een korte introductie van Flexera Data Platform
  • een demo van het platform
  • hoe u Data Platform kunt integreren in uw SAM/ITAM strategie
  • hoe u het meest kunt halen uit uw waardevolle data
  • een paar interessante gebruikers voorbeelden

Datum: augustus 2018

Download hier

On-demand webinar

Data Platform & Technopedia

Dit datasheet laat zien wat Data Platform & Technopedia voor u kunnen doen. Het legt uit hoe Technopedia kwalitatieve data kan leveren via zijn enorme database van software en hardwareproducten. Het datasheet illustreert ook de bedrijfsdoelstellingen die u kunt bereiken met behulp van het Data Platform, zoals verbeterde toegang tot data informatie, vermindering van IT-uitgaven en risicobeperking.
 

 

 

Datum: december 2019

Download hier

Datasheet Flexera Data Platform

Wat kunt u bereiken:

  • 60% reductie in tijd voor onderzoeken en valideren van data
  • 5% reductie in softwarelicentie uitgaven dmv rationalisatie
  • 80% reductie van inspanningen voor het managen van externe audits

 

Wilt u dit ook?

We kunnen u helpen.

Neem contact op!