Met trots presenteren we een nieuwe technologiepartner van Softline Group: knooing. knooing is gevestigd in München en is gespecialiseerd in de digitalisering van het IT sourcing proces. De technologie en kennis die zij bieden passen perfect binnen het portfolio van de ITAM-diensten van Softline Group. Binnen ITAM kan knooing's zero-touch IT sourcing platform in het bijzonder nuttig zijn bij Life Cycle integratieprocessen. 

Digitalisering van het IT sourcing proces met knooing:

Krijg inzicht in hoe deze processen passen in Sofltine's House of ITAM® en leer hoe de ITAM-functie interageert met andere IT-functies zoals applicatie- en projectportfoliomanagement, support & onderhoud en buitengebruikstelling van assets en diensten.

Meer informatie over de digitalisering van het IT-sourcingproces

Over knooing

Als technologisch en innovatief bedrijf heeft knooing één taak: het bevorderen van innovatie en digitalisering. Hiervoor spoort knooing echte innovaties, trends en hidden champions op. Zij kunnen helpen om verouderde structuren en processen te optimaliseren. Voor elk project vindt knooing de best passende oplossing voor individuele eisen. Zonder kostbare en tijdrovende sourcingprocessen. Gewoon door intelligent gebruik van kunstmatige intelligentie.

Softline kan u helpen met...

...implementatie van knooing oplossingen.

Wij zijn een echte expert in het helpen bereiken van

Compliance, Controle & Kostenbesparing.

Contacteer ons