In juli 2021 kondigden Softline en LeanIX hun strategische partnership aan. LeanIX is het platform om de "Continuous Transformation Journey" te plannen en te beheren. Het partnership heeft als doel klanten te helpen slagen in hun digitale transformatie door hen in staat te stellen weloverwogen beslissingen te nemen over hun IT landschappen. 

Over LeanIX

Het Continuous Transformation Platform® van LeanIX wordt vertrouwd door Corporate IT en Product IT om uitgebreide zichtbaarheid en superieure governance te bereiken. Wereldwijde klanten organiseren, plannen en beheren IT landschappen met de geautomatiseerde en datagedreven aanpak van LeanIX. Met het aanbod van Enterprise Architectuur-, SaaS-, Cloud- en DevOps-management helpt LeanIX organisaties goede beslissingen te nemen en transformaties te versnellen. LeanIX heeft wereldwijd honderden klanten, waaronder Adidas, Atlassian, Bosch, Dropbox, Santander of Workday. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Bonn, Duitsland, met kantoren in Boston, San Francisco en over de rest van de wereld.

Toewijding aan Enterprise Architecture Management (EAM)

"We zijn verheugd LeanIX te verwelkomen als nieuwe strategische technology partner om ons te helpen Compliance, Control & Cost savings te realiseren voor de IT van onze klanten. De technologie van LeanIX breidt de erkende expertise van Softline in IT Asset en IT Service Management uit met Enterprise Architecture Management mogelijkheden. Dit maakt een nog diepere, meer holistische kijk op organisatie, processen en onderliggende technologieën mogelijk. Wij zullen nieuwe mogelijkheden voor onze klanten kunnen ontsluiten door bestaande ITAM implementaties en -technologieën te combineren met de uitgebreide productportefeuille van LeanIX. Wij zien onze commitment naar Enterprise Architecture Management (EAM) als een cruciale volgende stap in het helpen van onze klanten om hun waarde creatie processen te evolueren", zegt Martin Schaletzky, CEO van de Softline Group.

Lees het volledige nieuwsartikel

Hoe kan Software Asset Management bijdragen aan de ondersteuning van de digitale transformatie van bedrijven?

Verkrijg waardevolle inzichten in de manier waarop Digitale Transformatie kan worden aangestuurd en ondersteund door Software Asset Management & IT Asset Management

  • Digital Transformation & invloed op SAM & ITAM
  • IT-beheerdisciplines die zich bezighouden met digitale transformatie en hoe SAM & ITAM kunnen helpen
  • Hoe Softline Group & LeanIX organisaties helpen op hun weg naar digitale transformatie
  • Benadering van applicatieportfoliomanagement
  • Voorbeelden rechtstreeks uit de praktijk
Vraag Digital Transformation eBook aan

Softline kan u helpen bij...

...de implementate van LeanIX oplossingen.

Wij zijn experts in het realiseren van

Compliance, Control & Cost savings voor uw IT.

Contact us