Softline Group Northern Europe // Over ons // Partners // Snow Software

Snow Software

Al meer dan vier jaar optimaliseren we de SAM / ITAM volwassenheid van onze klanten, waardoor organistaties dichter bij hun primaire doelen komen: Het realiseren van "Compliance, Control & Cost savings for their IT". Snow Software is één van de strategische technology partners van Softline.

Snow Software streeft ernaar om alle soorten IT stakeholders in staat te stellen hun productiviteit en bijdrage te maximaliseren, zonder onaanvaardbare kosten of risico's te introduceren, en ervoor te zorgen dat elke cent die in technologie wordt geïnvesteerd om de bedrijfsvoering te ondersteunen, goed besteed wordt. Of het nu gaat om Software Asset Management, Cloud Spend Management, Enterprise Mobility Management, Unified Device Management of zelfs alleen licentie compliance.


Snow Automation Platform

Met Snow Automation Platform kunnen organisaties een breed scala aan bedrijfsprocessen automatiseren en integreren, wat leidt tot meer waarde en effectiviteit van hun Software Asset Management (SAM) operatie, cloudstrategie en device management. Het vergemakkelijkt de communicatie tussen het Snow SAM platform en andere bedrijfssystemen. En dus maakt het de automatisering van processen mogelijk, zoals software aanvragen, het verzamelen van licenties, cloudprovisioning en device enrolment.

Door het vergemakkelijken van de transformatie van enorme aantallen niet-verbonden, handmatige taken naar geautomatiseerde processen, levert Snow Automation Platform niet alleen voordelen op voor Software Asset Managers, maar ook voor alle andere stakeholders - inclusief HR, inkoop, financiën en de business.

Snow's Software Asset Management

Nuttig, of juist onnodig of zelfs incompliant? Tenzij u de status van uw software en cloudservices kent, kunt u geld verspillen of een nare verrassing riskeren wanneer u wordt ge-audit. En hoe zit het met alle niet-herkende technologie die buiten het zicht van IT wordt ingezet? Hoe zorgt u voor compliance en security voor software die u niet kunt zien?

Snow's Software Asset Management biedt volledig inzicht in de software en cloudservices die uw bedrijf gebruikt. Het omvat on-premise, cloud en mobile, waardoor u de controle heeft met één enkele informatiebron. Dit stelt u in staat om alle assets in uw omgeving te ontdekken, licenties te stroomlijnen en te vereenvoudigen, directe besparingen te realiseren en risico's te verminderen. U krijgt een actueel overzicht van wat er in uw organisatie wordt geïmplementeerd, met geautomatiseerde workflows om de acceptatie te versnellen en de ROI te verhogen.

SaaS Management

Met 'Snow for SaaS' wordt het onzichtbare zichtbaar, zodat organisaties SaaS investeringen over de gehele organistie kunnen optimaliseren. Het stelt organisaties in staat om ongebruikte accounts, dubbele gebruikers en onnodige premium abonnementen te identificeren. 'Snow for SaaS' zal ook SaaS services ontdekken waarvan organisaties niet weten dat ze die hebben, waardoor organisaties een holistische kijk krijgen op een hybride infrastructuur.

Deze zichtbaarheid helpt ook om de geschatte 30% van de verspilde SaaS uitgaven aan te pakken. Tegelijkertijd verhinderen de governance controles van Snow dat SaaS wildgroei zich opnieuw voordoet, met selfservice toegangsverzoeken, geautomatiseerde goedkeuring en levering, het verzamelen en opnieuw toewijzen van licenties, en management op subscription niveau.

Asset Discovery & Inventory

Snow Inventory biedt volledige detectie van assets, en onthult blinde vlekken op het netwerk en in cloudsoftware en infrastructuur. Het verzamelt automatisch gebruiksinformatie over alle applicaties die in de cloud en het netwerk worden uitgevoerd. Het verzamelt, ontdekt en meet ook het gebruik van virtuele en gestreamde applicaties (inclusief het gebruik van virtuele desktops - VDI), evenals applicaties die vanuit het datacenter draaien, zoals Citrix en Microsoft RDS. Deze hoge kwaliteit data kan worden gebruikt om mogelijkheden tot kostenoptimalisatie en licentie 'harvesting' te identificeren, en om managementrapporten te genereren over het gebruik van cloudservices en alle applicaties.

Met up-to-date informatie over de hardware, cloudservices en software assets in het bedrijfsnetwerk en openbare clouds, biedt Snow Inventory de data en managementrapportage engine die nodig is om realistische plannen en toekomstige budgetten te maken op basis van werkelijk gebruik en werkelijke behoeften.

Softline helpt u bij...

 

...de implementatie van Snow Software oplossingen.

Wij zijn de experts in het realiseren van

Compliance, Control & Cost savings.

Neem contact met ons op