Softline Group Northern Europe // Over ons // Referenties

Referenties

Tevreden klanten zijn de beste referentie. Daarom doen we steeds ons uiterste best om ervoor te zorgen dat zij succes behalen door efficiënte inzet van IT. Uiteindelijk is het succes van Softline hierop gebaseerd.

Met deze doelstelling in gedachten, werken wij in vele organisaties en in vele verschillende branches. Softline's SAM & ITAM consultants hebben ervaring in complexe omgevingen van instellingen in heel Europa, van middelgrote organisaties tot multinationals, van commerciële organisaties tot overheidsinstellingen.


Diversiteit in projecten en klanten

Softline werkt, en heeft gewerkt, aan een grote verscheidenheid aan projecten, voor een grote verscheidenheid aan klanten. Tijdens een persoonlijk gesprek kan desgewenst meer inzicht gegeven worden in business cases en hiermee samenhangende projecten. Ook behoort een referentiegesprek bij één van onze klanten tot de mogelijkheden.

Gezien de vertrouwelijkheid van bepaalde projecten en samenhangende resultaten, wordt hierbij alleen een selectie van onze klanten weergegeven.


Op deze pagina vindt u:

Gartner Peer Insights

Bekijk de reviews door uw vakgenoten over onze Software Asset Management Managed Services.

Bekijk onze Gartner Peer Insights reviews

Success story Softline @ Signify

De Signify SAM reis tot dusver kan worden samengevat als een waar succesverhaal, met als resultaat een indrukwekkende risicoreductie en kostenvermijding in minder dan 1,5 jaar. 

Lees het volledige verhaal over het bereiken van SAM doelstellingen

Customer story: Covéa Insurance

Om de implementatie te stroomlijnen, werkte het team samen met partner Softline om ITSM te optimaliseren, terwijl ServiceNow deskundige begeleiding bood op het gebied van ITAM om ervoor te zorgen dat de oplossing voldeed aan de zakelijke vereisten van Covéa Insurance.

Lees het volledige verhaal over het optimaliseren van ITSM & ITAM

Success story: Hamburg Port Authority

Het SAM traject van de Hamburg Port Authority tot nu toe kan worden samengevat als een echt succesverhaal dat resulteerde in een indrukwekkende risicovermindering en kostenvermijding.

Lees meer over de HPA case study!

Anonieme case study over Oracle licensing

Verminder uw Oracle licentiekosten en wees voorbereid op een Oracle licentie audit! Bekijk wat onze Oracle experts voor u kunnen betekenen. Een speciale casestudy over hoe onze experts erin geslaagd zijn om het incompliance risico te verlagen tot slechts 5%. 

Naar de volledige Oracle case study

Anonieme case study IBM licensing

Verminder uw jaarlijkse IBM renewal kosten en wees voorbereid op een IBM audit! Bekijk wat onze IBM experts voor u kunnen betekenen. Een speciale casestudy over jaarlijkse besparingen en advies dat resulteerde in een "Clean Audit Report", behaald door onze IBM experts. 

Naar de volledige IBM case study

Testimonials

Tevreden klanten
zijn de beste referenties

 

Wilt u uit de eerste hand horen waarom onze klanten kozen voor Softline?

We kunnen een referentie gesprek opzetten met één van hen.
Hoor hoe wij werken, en hoe dat voor onze klanten werkt!

Interesse?