Softline Group Northern Europe // FinOps // FinOps Tooling

FinOps Tooling

De hoeveelheid gegevens die regelmatig moet worden geanalyseerd is zeer groot. Technologie is daarom een belangrijk onderdeel van de FinOps implementatie. Afhankelijk van het gewenste volwassenheidsniveau kan verschillende technologie van een van onze strategische partners worden gebruikt.

Flexera One Cloud Cost Optimization

Flexera One biedt een volledige benadering van de FinOps reis van uw organisatie, die cloudmanagement teams in staat stelt samen te werken met bedrijfsonderdelen en eigenaren van cloud resources, om inzicht te krijgen en potentiële besparingsgebieden te identificeren (Informeren); actie te ondernemen op deze geïdentificeerde gebieden (Optimaliseren); en processen te implementeren om deze optimalisaties te automatiseren en te besturen (Uitvoeren). Met Flexera One krijgt u een uitgebreide set mogelijkheden voor cloud cost management, ontworpen om FinOps processen in uw gehele cloud omgeving te implementeren.

Go to Flexera partner page

SAM Enterprise / Cloud Insights

ServiceNow Cloud Insights geeft u inzicht in en controle over uw cloudgebruik en -kosten. Het gebruikt de kracht van het Now platform om al uw cloud resources te ontdekken, splitst clouduitgaven op per kostenplaats, bedrijfsdienst en andere entiteit, geeft aanbevelingen voor het verminderen van clouduitgaven en automatiseert herhalende taken op het gebied van kostenoptimalisatie.

Go to ServiceNow partner page

Cloud Cost

Snow Cloud Cost powered by Anodot vereenvoudigt het kostenbeheer en biedt u gepersonaliseerd inzicht in cloudplatforms, applicaties en business units. Als FinOps professinal of cloud cost manager kunt u de kosten op de juiste wijze toewijzen op basis van het bedrijfsdoel en het respectieve cloudverbruik.

Go to Snow partner page

FinOps

Krijg een introductie in FinOps en lees meer over de strategische aanpak voor succes.

Lees meer

FinOps vs. ITAM

Kom meer te weten over de drie fasen van de FinOps levenscyclus en hoe ze ITAM in de Cloud ondersteunen.

Meer informatie over FinOps vs. ITAM

FinOps Services

Softline heeft een hands-on en eenvoudig te begrijpen aanpak ontwikkeld om de optimalisatie te sturen, die past bij het volwassenheidsniveau van ELKE organisatie.

Lees meer

Knowledge Base

Vind interessante artikelen en webinars over FinOps en Cloud Cost Optimisation in onze Knowledge Base.

Ga naar de Knowledge Base