Softline Group Northern Europe // Softline Academy

Softline Academy

Via de Softline Academy bieden wij professionals die werkzaam zijn op het gebied van Asset Management de mogelijkheid om gecertificeerd te worden in hun vakgebied. Softline is een geautoriseerde trainingsorganisatie (ATO) voor IAITAM. Alle cursussen zijn geaccrediteerd, en worden u aangeboden door een ervaren en gecertificeerde trainer. Het unieke aan de cursussen van de Softline Academy is dat ze een echte hands-on ervaring bieden en de kloof tussen theorie en praktijk overbruggen. Dit maakt het mogelijk om, direct na het afronden van de cursus, in de dagelijkse praktijk aan de slag te gaan met uw nieuw opgedane kennis!

Onze cursussen (Engelstalig)

Onze cursussen zijn op dit moment alleen Engelstalig. Op deze pagina vindt u meer informatie over de Softline Academy.

CHAMP

Certified Hardware Asset Management Professional

Learn more

CAMP

Certified Asset Management Professional (CAMP)

Learn more

CMAM

Certified Mobile Asset Manager 

Learn more

CAMSE

Certified Asset Management Security Expert

Learn more

CSAM

Certified Software Asset Manager

Learn more

CITAM

Certified IT Asset Manager (CITAM)

Learn more

CITAD

Certified IT Asset Disposition

Learn more

Heeft u de juiste vaardigheden in uw ITAM Team?

Een van de belangrijkste dingen die helpt bij het succes van elk programma is uw team - het hebben van de juiste hoeveelheid mensen met de juiste vaardigheden. Maar omdat niet iedereen alles kan, is het belangrijk om mensen op te leiden. Waarin moet het team dan worden opgeleid? Lees het in deze Tip van de Week!

Softline biedt Bite-Size opleidingsmodules aan

Neem een kijkje bij onze consultant master classes. De trainingsmodules zijn gebaseerd op praktijkervaringen bij klanten die met onze ervaren consultants op ITAM-reis zijn gegaan.

Lees meer