Softline Group Northern Europe // Voorbereid zijn op audits // Baseline Service

Baseline Service

Een audit of een "friendly review" is onvermijdelijk en elke organisatie zal hier op enig moment mee geconfronteerd worden. Hierop voorbereid zijn is dus essentieel. Bent u dit niet, dan bestaat de kans dat deze aankondiging bijzonder ongelegen komt en u halsoverkop een auditteam moet samenstellen. Onvoorbereid een review ingaan vergt niet alleen veel van uw resources, maar kan ook resulteren in (financiële) verrassingen. U kunt deze gevolgen voorkomen door inzicht te creëren in de software license compliance status van de software fabrikanten die voor uw organisatie het belangrijkste zijn.

Eenmalig inzicht in uw software licenties of permanent?

Inzicht in de software license compliance status is van groot belang voor organisaties. De implementatie van Software Asset Management / IT Asset Management zorgt voor inzicht in software assets waardoor organisaties maatregelen kunnen treffen om license compliance te realiseren en kosten te besparen. Wanneer uw organisatie (nog) geen SAM / ITAM heeft geïmplementeerd en toch behoefte heeft aan eenmalig inzicht in een voor u belangrijke software fabrikant, biedt Softline de Baseline Service aan.

Baseline Service: voor inzicht in
uw licentie compliance positie

 

Probeer Softline Baseline Service voor analyse en optimalisatie van uw software licenties. Deze service geeft u een eenmalig inzicht en advies voor licentie optimalisatie.

Krijg een accuraat overzicht van uw software licenties, en wordt compliant voor elke willekeurige software fabrikant.

 

Vraag een offerte aan