Softline Group Northern Europe // Voorbereid zijn op audits // IBM 2 day deep-dive

IBM 2 day deep-dive

Wilt u weten hoe u kunt besparen op en risico’s kunt verminderen m.b.t. IBM licenties in uw organisaties? Onze IBM expert kan u een overzicht geven van uw mogelijke besparingen, inclusief beperkende acties om risico’s te vermijden – allemaal aangeboden als een praktische actielijst.

Inzicht in uw besparingspotentieel in slechts 2 dagen!

Veel besparingspotentieel blijft ongemoeid. Vaak omdat er geen tijd en kennis is om de mogelijkheden te ontdekken, of om de nodige acties te definiëren en te managen. Dit is waar Softline Solutions kan helpen!

Twee dagen van diepte-interviews met de belangrijkste belanghebbenden (management – licentiëring – inkoop – juridisch – techniek), samen met informatie uit PassPort Advantage, leiden tot:

  • inzicht in mogelijke kostenbesparingen op IBM licenties
  • snelle resultaten (slechts twee dagen)
  • directe efficiëntie verbeteringen
  • vermindering van financiële risico’s
  • beste ROI op consultancy kosten

Benut onzekennis en bespaar op uwIBM licentie kosten, door inzicht te creëren in hoe uw organisatie compliance, controle en kostenbesparingen kan realiseren.

Behaal uw beste ROI ooit op uw consultancy kosten! Laat ons weten dat u geïnteresseerd bent, en wij bellen u terug.

IBM Deep Dive: snel inzicht
in uw besparingspotentieel

 

Wilt u een eerste inzicht in de besparingsmogelijkheden op uw IBM contracten? De tweedaagse 'deep-dive' is de investering meer dan waard. Onze ervaring leert ons dat, gemiddeld gezien, het ROI tenminste tussen de 50 en 100 keer de consultancykosten is.

Neem contact op met Softline Solutions, en wij rekenen het graag voor u uit.

 

Neem contact op