Softline Group Northern Europe // Voorbereid zijn op audits // Technical Health Check

Technical Health Check: hoe gezond is uw SAM tooling omgeving nog?

 • Wilt u zeker weten dat de informatie die u krijgt uit uw SAM tool (nog) gebaseerd is op de juiste inventory data en data bronnen?

 • Wilt u zeker weten of alle connectoren daadwerkelijk functioneren zoals het hoort, en welke mogelijkheden er zouden zijn om meer uit de tool te halen?

Bij de installatie en implementatie van uw SAM tool en onderliggende processen hebt u de juiste omgeving gecreëerd om te voldoen aan het hoofddoel: het krijgen van een volledig inzicht en overzicht van uw software license compliance. Wat heeft u aan licenties in huis, wat draait waar en wordt de software ook daadwerkelijk gebruikt?

Maar is de data die u inziet ook betrouwbaar? 

Onze ervaring leert dat, door de jaren heen, de originele installaties en configuraties niet meer 100% in lijn zijn met de huidige omgeving. Het resultaat is incorrecte en onvolledige informatie.

Download flyer Technical Health Check Flexera

Laat ons team een Technical Health Check uitvoeren

Softline heeft gecertificeerde consultants, die jarenlange ervaring hebben in het installeren, implementeren en onderhouden van professionele SAM tools in zeer uiteenlopende omgevingen. Zowel in organisaties met slechts één enkele server, als in zeer gecompliceerde, zwaarbeveiligde internationale omgevingen met links naar meerdere datacentra.

Vraag de Softline Technical Health Check aan, inclusief een rapportage met issues, conclusies en concrete aanbevelingen om u te helpen maximaal rendement te halen uit uw eerder gedane investering.

 

De Technical Health Check:
drie simpele stappen

 • Analyse van het huidige technische ontwerp
 • Een deep-dive in de infrastructuur:
  • applicatie server,
  • beacon server(s) / gateway server(s),
  • connectoren naar verschillende databronnen.
 • Presentatie van de Health Check en de bevindingen aan uw organisatie,
  en beantwoorden van alle vragen omtrent deze bevindingen
Vraag een offerte aan